Referencer

Hvorfor vælge os?

For os drejer det sig ikke alene om at håndplukke de bedste medarbejdere, men også at følge tæt op på deres produktion, når de er hos jer. Derfor foretager vi ugentlig progressionsmåling og kvalitetsikring af deres arbejde. Efterfølgende får du en kortfattet grafisk oversigt, så du altid har overblik over status.
Alle taler om kvalitet, men vi gør noget ved det. Vores medarbejder kan fungere som en aflastning med det samme, og I skal ikke bruge tid på at lære dem op. Da vi er praktikere, vil vi altid kun sende medarbejdere, som ud over at være fagligt dygtige, har den nødvendige erfaring fra arbejdet i jobcentret eller ydelseskontoret. Den praktiske erfaring gør, at vores medarbejdere kan tage fat på opgaverne fra første dag – uden at belaste kollegerne. Når vi kommer, har vi overskud til at tage de tunge og svære sager – lige der, hvor det brænder mest på. Vi rydder gerne op i sagsbunker og hjælper med at få systematiseret sagsgangen. Vores erfaring er, at I kan spare mange ressourcer, når vi hjælper i en periode. Vi ser, at rettidig sagsbehandling sikrer korrekt refusion, systematiske sagsgange, sparer tid og mindsker stress hos kollegerne i afdelingen.
referencer socialfaglige medarbejdere faglighed

Gratis bonus

Vores mål er at være jeres foretrukne valg af leverandører af socialfaglige ydelser. Derfor får I også en lang række fordele, som I ikke betaler ekstra for:

        • kontinuerligt kvalitetssikring og løbende opfølgning på vikarens arbejde

        • udgifter til kørsel, telefon, porto og print for vikaren

        • eventuelle syge-, ferie-, og fraværdsdage

        • opfølgningsmøder med teamleder

        • udgifter til frokostpause

        • enhver form for arbejdsgiveransvar og dertilhørende udgifter, fx pension, løn, ferie og sygdom

        • ved pludselig opstået sygdom tilbyder vi jer en anden kvalificeret medarbejder inden for 2 arbejdsdage. 

Referenceliste

Er du interesseret i en liste med referencer til vores kunder, kan du trykke her.

Vores værdier

Indrømmet – nedenstående værdier vil du formentlig kunne finde alle mulige andre steder.

Men åber du dem op, vil du se, at vi har en særlig fortolkning, som er interessant i relation til vores aktiviteter.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 2390 7755 eller sende en mail til info@socialfagligtfokus.dk