Supportaftale

Faglig sikkerhed

Supportaftalen giver dig et juridisk beredskab inden for 48 timer og ved særlige udfordringer højest 72 timer. Svarene er underlagt rådgiveransvar.
Med en supportaftale fra Socialfagligt Fokus får du et hurtigt svar på dine spørgsmål i en faglig svær situation og sikrer dine medarbejdere faglig tryghed i det daglige arbejde. Vi kender alle situationen, hvor vi står med et fagligt spørgsmål, som vi ikke er helt sikre på? Somme tider forsøger vi, at finde svaret i den socialfaglige jungle, andre gange søger vi hjælp hos en kollega med mere eller mindre succes. Det kan være frustrerende, og det tager tid fra borgerne.

Hvad går det ud på?

Vi fremsøger praksis, dokumentation og foreslår metodik ud fra vores erfaring med best practise.
Svaret omfatter

   • tydelige lovhenvisninger inkl. dokumentation

   • liste med relevante praksis afgørelser

   • nyttige links til sites, hvor spørgsmålet perspektiveres

   • understøttende telefonisk forklaring efter behov

Sådan fungerer det

Tryk på fanebladet Support i højre side af skærmen, så vil du blive ledt ind i et skema, hvor du kan formulere dit spørgsmål. Her kan du også bede om at blive ringet op, hvis du ønsker telefonisk sparring.

Interesseret? Så kontakt os på tlf. 23 90 77 55 for en drøftelse af jeres behov.

Priser

Gode råd er dyre, men der er undtagelser:
Vi tilbyder to forskellige prismodeller, som tager udgangspunkt i jeres behov. Den ene er en abonnementsordning, hvor prisen afhænger af antallet af brugere. Den anden er et klippekort, som koster:

5 klip – kr. 2.500
10 klip – kr. 4.500
15 klip – kr. 6.500
20 klip – kr. 8.500
25 klip – kr. 10.500

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 2390 7755 eller sende en mail til info@socialfagligtfokus.dk

Bliv vikar som socialrådgiver

Klik her, udfyld skemaet og bliv socialrådgivervikar

Klik og ansøg som vikar