Socialfaglig undervisning og kompetenceudvikling

Generelt om undervisningen

Hos Socialfagligt Fokus kan vi klæde dig og din afdeling på til tidens udfordringer på beskæftigelses- og ydelsesområdet.
Den socialfaglige undervisning gør det komplicerede enkelt.

Vi elsker at nørde i loven og holde os fagligt opdateret om best practice i sagsbehandlingen. Derfor kan vi også tilbyde jer alt fra undervisning til sidemandsoplæring og fra workshops til temadage og længerevarende udviklingsforløb. Vi arbejder vedholdende med at få nuancerne og tankerne bag loven ind under huden på deltagerne, så det bliver nemmere at forstå sammenhængen – og dermed også at forvalte loven og følge procedurerne i det daglige arbejde.

Vi lægger vægt på helheden og holder fokus på at:

• omsætte teorien til redskaber, som deltagerne kan bruge i deres hverdag
• være tydelige i den faglige retning
• formidle loven i et levende og forståeligt sprog 
• klargøre nuancer
• formidle tanken bag loven
• fastholde den systematiske tilgang
• give anerkendende sparring
• være motiverende i vores tilgang til deltagerne

Mangler du et kursus?

Et kursus fra Socialfagligt Fokus tager altid udgangspunkt i jeres behov. Det er vigtigt for os, at I får det helt rigtige kursus, der er skræddersyet til at tage sig af de problemstillinger, som I oplever. Et kursus kan i varighed spænde fra et længere forløb, hele dage eller til oplæg på et par timers varighed.

Socialfagligt Fokus tilbyder hvert år en lang række åbne kurser om de nyeste tiltag, områdets knudepunkter, og meget mere. Det handler om læring, diskussion og praksis.

Priser

Vores timepriser er afhængige af opgavens kompleksitet og svinger mellem 7-8.000 for en halv dag og 10-15.000 for en hel dag.

Inkluderet er materiale til print og diverse fagligt matgeriale som relaterer sig til det emne der er på plakaten. Ring på 2390 7755 og få et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dig.

Hvad siger kursisterne?

Et lille udpluk af udtalelserne fra vores kursister:
Rigtig godt styr på det nye lovstof. Jeg var bare glad for, at høre noget om de nye regler. Det giver noget andet end at læse om dem. Susans engagement – og praktiske erfaring. Hun forstod virkelig at få noget “tørt” stof i spil på en inspirerende måde. Og så blev jeg klogere

Meget levende leveret 
Det var nemt at relatere materialet til sit arbejde. Klar og tydelig fremlægning. Casene var gode og relevante, og vi havde nogle dybdegående faglige diskussioner. Eksempler fra hverdagen, rehab. planen blev gennemgået punkt for punkt.

Gode plancher som var overskuelige 
Godt med 20 -25 min. undervisning uden at der bliver stillet spørgsmål. Godt med pauser for hver time, så er man mere koncentreret i undervisningen. Det virkede som om Susan havde fuldstændig styr på sit stof og var fortrolig med processerne i vores arbejde.

Der var en god vægtning mellem undervisning og gruppearbejde 
Virkede rigtig godt med de 3 case. Det gjorde det meget konkret. Dejligt med god tid til casene. Der var mange gode dialoger og faglige overvejelser

At høre tankerne og intentionerne bag reformen 
At få viden om ændringerne. Godt at få noget praksis på. God tid til spørgsmål, som man fik kvalificerede svar på. God struktur og velforberedt Susan kan sit kram.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 2390 7755 eller sende en mail til info@socialfagligtfokus.dk

Har du en særlig interesse i kurser på ydelsesområdet, så tryk her.