Socialrådgivervikar

Socialrådgivervikar

Er I på udkig efter en socialrådgivervikar på fuld tid, deltid eller blot få timer om ugen? Vi tilbyder vikarservice til systematisk sagsbehandling for alle sagstyper på beskæftigelsesområdet
Hos Socialfagligt fokus er alle vores vikarer specialister på det ønskede sagsområde. De er ikke kun uddannede socialrådgivere – de har også solid, og mindst tre års, erfaring med sagsbehandling fra jobcentre.

Vikarservicen kan vare i et kortere eller længere forløb, alt efter jeres behov. Uanset hvad I vælger, betaler I kun for det I får. Vi betaler for transport, ferie, søn- og helligdag, og ved sygdom eller barsel.
Er der sygdom eller ferie hos vikaren, forlænges forløbet så I får det antal timer, I har betalt for – såfremt det ønskes.

Hvis du vil vide mere om vores tilbud på vikar til sagsbehandling, kan du ringe til Susan Ann Henderson på tlf. 23 90 77 55

Socialrådgiver vikar til sagsbehandling

Fokus på kvalitet

I er garanteret en høj kvalitet, når I booker en socialrådgiver eller en socialformilder gennem Socialfagligt Fokus. I får desuden mulighed for, at have en samtale med vikaren, inden I beslutter jer endeligt for vikariatet. Alle vores vikarer har været igennem en række samtaler og tests ved os, inden de optages i vores vikarkartotek.

Priser

Socialrådgivervikar – pris
Vores timepriser afhænger af opgavens kompleksitet og ligger normalt mellem 440 – 460 kr. plus moms. I prisen får du dækket alle omkostninger, som er forbundet med en vikar (transport, feriepenge, pension, overnatning og lignende).

Ring på 2390 7755 for et uforpligtende tilbud

Forsikringsforhold

Socialrådgivervikar – dækket af forsikring
Alle vores vikarer er dækket af vores arbejdsskade-, rådgiver- og erhvervsansvarsforsikringer.

Dialog og progression

Under vikariatet foretager vi progressionsmålinger af arbejdet. Resultaterne deler vi med jer, så du hele tiden er opdateret om vores leverancer. Desuden er vi i løbende dialog med vikaren og jer, så vi sikrer at vikariatet er til alles fulde tilfredshed.

Vores arbejdsmetoder

Hos Socialfagligt Fokus får I:

  • metodisk og systematisk sagsbehandling, som passer til jeres praksis
  • arbejdsmarkedsrettet fokus i alt, hvad vi gør
  • kvalitetssikring i alle led af vores ydelser
  • sagsscreening og supervision af vores konsulenter

Straffeattest

Socialrådgivervikar med ren straffeattest
Alle medarbejdere i Socialfagligt Fokus skal aflevere en ren straffeattest til os. Den skal fornyes én gang årligt.

Tavhedspligt

Med en vikar fra Socialfagligt Fokus, får I en medarbejder som er omfattet af forvaltningslovens regler om tavshedspligt. Alle vores vikarer er opmærksomme på, hvordan fortrolige og personfølsomme data opbevares både før, under og efter vikariatet. Tavshedspligten gælder også efter vikariatets ophør.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 2390 7755 eller sende en mail til info@socialfagligtfokus.dk

Bliv vikar som socialrådgiver

Klik her, udfyld skemaet og bliv socialrådgivervikar

Klik og ansøg som vikar